Mam podobne objawy....
Makaron`y odwiedzają Warszawe 08.08.2005-12.08.2005
Collapse
X
-
Mam i jabigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
My się dobrze czuliśmy z rana. Spotkanie bardzo udane. Jak dobrze pójdzie to może wpadne jeszcze do Warszawy we wrześniu. Jak narazie powoli kończy się czas "urlopu" i czas wracać do domu. Jeszcze raz dziękujemy za spotkanie."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael JacksonComment
-
Nikt się nie przedstawił listy obecności spotkania z Makaronami, więc zrobię to ja chociażby z racji, że byłem na miejscu pierwszy . A ludzi była niezła gromadka.
Poza Mistrzem na spotkanie przybyli:
2. Darek99 (którego nie znałem i którego zaczepiłem po tym jak podsłuchałem że dzwoni do kogoś i żali się, że już dużo po 17 a nikogo z forumowiczów nie ma)
3 i 4. Makarony
5 i 6. Małażonka z Ironem
7. Ahumba
8 i 9. Clarq z dziewczyną (po czym udali się do Cork Pubu mimo naszych prób niechęcenia ich do tego pomysłu)
10. Zythum (nadspodziewanie spokojny, albo za wcześnie się zmyłem z imprezy)
11. Slavoy
12 i 13. Sopista z żoną
14. Dkrasnodebski
15. Kwieciak (przyszły forumowicz, jak będzie miał stałe łącze bo w pracy mu blokują )
Było nas tak dużo, że nie udało mi się z niektórymi osobami pogadać
Oczywiście na początku "poszły w ruch butelki" z własną produkcją na wymianę więc My niewarzący mogliśmy się tylko obejść ze smakiem i podziwiać pomysłowość Ahumby w wymyślaniu wyglądu własnych etykiet. Doszło też, jak pamiętam, do wymiany czy zakupu historycznych etykiet i próby zrobienia "rezanego piwa" porterem i miodowym.
Tym razem zanim wyszedłem z imprezy nie zabrakło butelkowanego niepasteryzowanego Ciechana i chyba nie z powodu wstrzemięźliwości imprezowiczów a zapobiegliwości właścicielaLast edited by Mistrzu; 2005-08-12, 19:26.Comment
-
Historyczne etykiety zostały wymienione na Ciechana Wyborne . Dzięki Darek99bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
Comment